koševo

Žižović: Neću nikom dopustiti da psuje moje nogometaše

01.10.2018.
u 08:20

Bijes nakon utakmice protiv Sarajeva nije prošao trenera Radnika Mladena Žižovića ni dan nakon utakmice na Koševu.

Kopče i slomljen nos

Šef stručnog stožera bijeljinskog kluba nije želio dalje ulaziti u raspravu s kolegom iz Sarajeva, Husrefom Musemićem, ali je istaknuo kako ostaje pri svojim riječima koje je izrekao nakon samog susreta. Dva trenera imala su verbalni okršaj pred kraj susreta, a Musemić se nije libio ni psovki, dok mu je Žižović poručio da se stidi... Trener bijeljinskog kluba nije bio zadovoljan odnosom domaćina prema njegovoj momčadi. Na susretu u Sarajevu Radnik je ostao i bez svoja dva nogometaša. Naime, Aleksandar Glišić je zaradio tri kopče na koljenu, dok je Pavlu Sušiću slomljen nos. I umjesto isprike stigle su uvrede kako se nogometaši Radnika “valjaju” po zemlji i još nekoliko teških riječi koje su možda bile i neprimjerene za medije.

To je bio i razlog zbog kojeg je došlo do verbalnog sukoba između trenera Sarajeva Husrefa Musemića i Mladena Žižovića na kraju utakmice.

- Sve što sam imao reći već sam rekao poslije utakmice i neću produbljivati ovu raspravu. Mislim kako smo odigrali dobru utakmicu u kojoj smo zaslužili minimalno jedan bod. Jednostavno, nismo bili u ravnopravnom položaju što se tiče ostalih stvari. Dva nogometaša su nam završila u bolnici, jedan s prijelomom nosa, drugi s otvorenom ranom na koljenu. Apsolutno su te stvari trebale biti sankcionirane, a pogotku Sarajeva je prethodio i aut za nas. Sve te sitnice su dovele do toga da napustimo Koševo poraženi rezultatom 2:1 – rekao je trener Radnika Mladen Žižović.

Trener Radnika je dodao kako je njegov klub poznat po fair-playu i ističe kako su kritike s klupe Sarajeva, pa i navijača, nezaslužene.

Musemić: Puno je naučio...

- Neću nikad dopustiti da moje igrače vrijeđaju i da im psuju jer to ne priliči nikomu, pa ni navijačima Sarajeva, a pogotovo ljudima koji su nekad nosili dres Radnika. To je veće ogorčenje za mene od rezultata. Moji nogometaši su dobili udarce, teške ozljede i nisu provocirali time što su ležali. Nema potrebe za psovanjem naših igrača, a ovo nije prvi put da se to događa, i prošli put je bilo slično. Ja sam to progutao s obzirom na to da ne znam zbog čega smo vrijeđani, možda jer smo pobijedili Sarajevo dva puta u Bijeljini, ali mi smo takav klub. Protiv svih igramo maksimalno – istaknuo je Žižović.

- Cijenim Žižovića kao igrača, kao trener ima perspektivu, ali nekako je u posljednjih godinu dana previše toga naučio. Vjerojatno brzo uči... Mora imati respekta malo prema starijim ljudima. Bilo je i ranije s njim dosta takvih situacija, ali nisam mu htio ništa kazati - kazao je, između ostaloga, trener Sarajeva Husref Musemić nakon utakmice s Radnikom.•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije