GABELA Pripreme GOŠK-a za nastavak prvenstva u punom su jeku, radi se maksimalno odgovorno

Zadovoljstvo igrama, a dobar stoper traži se “svijećom”

nogomet
Foto: VL FOTO
14.02.2015.
u 10:12

Tek u sedmoj utakmici Gabeljani su ostvarili pobjedu. Ipak, bez obzira na rezultate, u klubu su zadovoljni igrom

Tek u sedmoj pripremnoj utakmici nogometaši federalnog prvoligaša GOŠK-a stigli su do prve pobjede.

Rezultati priprema

Naravno, pri tome se ne računa pobjeda na jedanaesterce protiv Hajduka u polufinalu nogometnog turnira u Gabeli. Gabeljani su, dakle, protiv Hajduka igrali neodlučeno 2:2, slijedio je minimalni poraz od Širokog Brijega u finalu turnira 0:1, a zatim od Veleža 1:2, u Gabeli. Protiv tuzlanske Slobode Gabeljani su igrali neodlučno 1:1, a onda izgubili od Željezničara 2:3. Šesti pripremni susret bila je utakmica drugog sastava protiv Budućnosti, koju je momčad iz Podgorice dobila 1:0. Prvu pobjedu “lavovi” su izborili protiv Hrvatskog dragovoljca 4:2, poluvrijeme 1:2. Međutim, unatoč šarenim rezultatima Lujo Ilić, sportski direktor kluba, nije nezadovoljan, naprotiv:

- Zadovoljni smo igrom, zalaganjem, pristupom igrača, bez obzira na rezultate. Trener Darko Vojvodić momčadi je usadio samopouzdanje i srčanost, čime smo jako zadovoljni jer će to u konačnici dati rezultate. Od sedam odigranih utakmica, četiri su bile protiv bh. premijerligaša, u tri koje smo izgubili bili smo ravnopravni, kao i u četvrtoj protiv Slobode. Protiv Hajduka igrali smo dobro na samom početku priprema, a protiv najuspješnijeg crnogorskog kluba Budućnosti igrao je juniorski sastav. Do utakmice protiv Hrvatskog dragovoljca, dakle ukupno šest susreta, trener Vojvodić dao je priliku svima da se pokažu, a od utakmice protiv Dragovoljca uigravamo sastav na koji računamo u nastavku prvenstva. Dakle, za nas koji pratimo pripreme utakmice bitan je pristup, a time smo, još jedanput ističem, zadovoljni. Direktor Ilić ne krije kako u GOŠK-u tragaju za pojačanjem u stražnjoj liniji momčadi.

- Tražimo igrača koji će nam odgovarati, vrsnog stopera. Imali smo nekoliko opcija, ali još nismo riješili to pitanje. Nismo ni odustali, međutim, teško je naći profil kakav nam je potreban, odnosno za malo novca dovesti dobrog igrača.

Još nisu našli što traže

- Mogu reći da ni novac nije u pitanju, našli bismo riješenje i za to, međutim, još nismo našli ono što tražimo, ističe direktor Ilić. Uglavnom, Gabeljani su riješeni u nastavku prvenstva sve karte baciti na prvo mjesto i Premijer ligu. Pri tome im je posebno važno formu tempirati upravo za početak druge polusezone. Naime, u šest prvih utakmica nastavka GOŠK je u četiri navrata domaćin, što bi trebalo iskoristiti za dostizanje konkurencije na čelu ljestvice. Podsjećamo, GOŠK je peti s 26 bodova. Jesenski prvak Goražde ima 30, slijede Radnički, Mladost i Metalleghe s po 28 bodova, dok je Kakanj šesti s 25, čime se zaključuje lista kandidata za prvo mjesto.

Cilj “lavova” je žestok juriš od prvog kola nastavka, kako bi se dostigla i prestigla konkurencija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije