borac

Vojvodić nije bez razloga svoju upravu pozvao na oprez

19.04.2018.
u 07:10

U nogometnom klubu Borac na snazi je opća mobilizacija pred kraj sezone. Iako se u jednom trenutku činilo kako je sve riješeno i kako su Banjalučano stekli velikih 13 bodova prednosti u odnosu na protivnike, situacija se komplicira.

Eventualne posljedice

Eventualni poraz u narednom susretu protiv Čelika doveo bi momčad sa Gradskog stadiona u neugodnu situaciju u finišu Lige za ostanak. Brojne promjene u igračkom i trenerskom kadru su ostavile traga, tako da je Borac došao u situaciju da je čak i trener Darko Vojvodić u jednom trenutku kažnjen zbog svojih izjava na račun svojih klupskih čelnika, ali i ponašanje sudaca na utakmici u Tuzli.

- Mislim kako čelnici našeg kluba nisu svjesni situacija u kojoj se nalazimo. Iako imamo solidnu bodovnu prednost i dobar raspored do kraja prvenstva, ništa nije gotovo i moramo biti maksimalno oprezni. Svi zajedno, uprava, igrači i stručni stožer moraju da imaju samo jedan cilj da što prije dođemo u situaciju da izborimo opstanak. Na to sam upozoravao i kad je klub imao 13 bodova viška u odnosu na protivnike, pa i sada. Čelik ima situaciju da opasnije priđe i mi moramo samo gledati sebe. Imamo dobar raspored i činjenica kako ovisimo samo o sebi i to nam ide na ruku, mislim kako je to najvažnije – poručio je trener Darko Vojvodić.

Na Čelik idu maksimalno

Ono na što su Banjalučani i upozoravali je činjenica kako je Čelik u proljetnom dijelu sezone došao do 14 bodova i kako ostvaruje puno bolje rezultate nego što je to bio slučaj u jesenskom dijelu sezone.

Zbog toga i u klubu ističu kako će biti uz svoje nogometaše i kako će biti maksimalno koncentrirani na događanja u Ligi za ostanak.

- Mi smo najviše koncentrisani na svoj klub i svoje rezultate i zato ćemo uraditi sve da ne dođemo u situaciju kakve su imale ranije uprave. Imamo dobru prednost, ali nema opuštanja i zbog toga smo svi maksimalno krenuli razmišljati kako ćemo uspješno proći utakmicu u Zenici. To je utakmica koja nam u svakom trenutku može donijeti ostanak u ligi i moramo biti maksimalno koncentrirani na nju, te kako se izborimo da sve prođe u najboljem redu - poručio je Vico Zeljković, potpredsjednik Borca

U banjalučkom klubu imat će i susret protiv Mladosti Doboj Kakanj na domaćem terenu u kojem bi mogli matematički osigurati ostanak u ligi, ukoliko slučajno posrnu u Zenici.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije