VATRENI PONEDJELJAK

VIDEO Spektakl u Zagrebu. Vatreni i legende igrali su ulični nogomet pred nekoliko tisuća navijača

vatreni, ulični nogomet
Igor Soban/PIXSELL
04.09.2023.
u 20:40

Vrhunac ovog eventa bio je spektakularni okršaj hrvatskih reprezentativaca u uličnom nogometu. Kockasti su kroz atraktivni format 3X3 pokazati svoje vještine na malom prostoru, a najviše navijača navijalo je za ekipu Trio Gušt (Modrić, Kovačić, Brozović)

Hrvatski nogometni reprezentativci danas su se u zagrebačkom hotelu Sheraton okupili uoči kvalifikacijskih susreta za europsko prvenstvo 2024. godine protiv Latvije (8. rujna) i Armenije (11. rujna), a HNS je za prvi dan okupljanja organizirao cjelodnevni događaj za navijače na glavnom parkiralištu zagrebačkog trgovačkog centra City Center West u kojem su sudjelovali vatreni. 

 

 

Vrhunac ovog eventa bio je spektakularni okršaj hrvatskih reprezentativaca u uličnom nogometu. Kockasti su kroz atraktivni format 3X3 pokazati svoje vještine na malom prostoru, a najviše navijača navijalo je za ekipu Trio Gušt (Modrić, Kovačić, Brozović) koja je u finalu izgubila od pobjednika, ekipe Bubašvabe (Sosa, Majer, Kramarić), treba dodati da su nastupile i legende iz stručnog stožera Ćorluka, Olić i Mandžukić. Pravdu je dijelio Bruno Marić. 

Na ovaj događaj u zapadnom dijelu Zagreba došlo je 19 reprezentativaca, na početku su došli i bacili djeci u publici 30-ak malih lopti. Vladala je ogromna posjećenost I vrhunska atmosfera, osim na tribinama pokraj se na parkiralistu City Centra okupilo nekoliko tisuća navijaca, najviše najmladih. 

Mladi navijači bili su oduševljeni i stalno vikali, vatreni su im potpisivali dresove i slikali selfieje s njima. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije