NOVA TRAGEDIJA

VIDEO Neutješni trener potvrdio da je pronađeno tijelo turskog golmana nestalog u ruševinama

Malatyaspor
07.02.2023.
u 18:23

28-godišnji nogometaš Malatyaspora smrtno je stradao nakon što je razoran potres pogodio jugoistočnu Tursku

Mnogi su se nadali kako će potraga za golmanom turskog drugoligaša Malatyaspora završiti sretno, ali ipak su stigle tužne i tragične vijesti. Nakon što je objavljeno da je u ruševinama nakon potresa živ pronađen Christian Atsu, bivši nogometaš Chelseaja i Newcastlea koji nastupa za Hatayspor, Tursku je potresla tužna vijest.

Završila je potraga za Ahmetom Eyüpom Türkaslanom, golmanom turskog drugoligaša Yeni Malatyaspora. Njegovo beživotno tijelo pronađeno je u ruševinama, objavio je njegov klub na službenom Twitteru. Njegova supruga Kubra molila je za pomoć i nadala se kako će vidjeti supruga život, ali to se nažalost nije dogodilo.

U jednom trenutku se tijekom jučerašnjeg dana u javnost probila informacija da je Türkaslan pronađen mrtav, ali iz kluba su je demantirali. Ovoga puta je nažalost inforamcija točna. Turkaslan je u ovom klubu od ljeta 2021. godine, a prije toga je branio u nižim ligama.

 

 

Posebno je emotivno bilo u izravnom televizijskom prijenosu kada je trener Malatye Yilmar Vural u suzama potvrdio da je završena potraga za vratarom te da su ga pronašli ispod ruševina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije