RUŽNE SCENE

VIDEO Navijači Hajduka uletjeli na poljudski teren pa se mlatili, intervenirala policija

navijači hajduka neredi
Miroslav Lelas/PIXSELL
28.05.2023.
u 20:57

Nakon što je utakmica završila, navijači s istočne tribine su ušli u teren. Međutim, uslijed slavlja nekoliko navijača Hajduka međusobno se potuklo pa je morala intervenirati policija

U dvoboju posljednjeg 36. kola HNL-a i u reprizi finala ovosezonskog Kupa, Hajduk je na Poljudu svladao Šibenik s 3:0.

U finalu Kupa Hajduk je slavio 2:0, dok je ovaj put bio još uvjerljiviji. Sve golove Splićani su dali u drugom poluvremenu, a strijelci su bili mladi, 17-godišnji Roko Brajković u 54., Jan Mlakar u 64. i Yassine Benrahou u 77. minuti.

U ovom susretu od nogometa se oprostio 39-godišnji Danijel Subašić, legendarni vratar hrvatske reprezentacije koji je svojim sjajnim obranama bio jedan od ključnih igrača Hrvatske na putu prema srebru 2018. godine, na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

A nakon što je utakmica završila, navijači s istočne tribine su ušli u teren. Međutim, uslijed slavlja nekoliko navijača Hajduka međusobno se potuklo pa je morala intervenirati policija. 

Pogledajte u videu kako je to izgledalo:

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije