EMILIANO SALA

VIDEO Internetom kruži snimka kako je Vahid Halilhodžić doživio tragičnu smrt nogometaša

Screenshoot
29.03.2023.
u 19:07

28-godišnji Sala poginuo je prilikom avionske nesreće dok je letio prema Walesu

Argentinski nogometaš Emiliano Sala tragično je poginuo u siječnju 2019. godine u avionskoj nesreći. Sala je dogovorio transfer karijere iz francuskog Nantesa u Cardiff za oko 15 milijuna funti. Ukrcao se na privatni zrakoplov, no on se srušio iznad La Manchea i jedan mladi život zauvijek se ugasio.

Njegovo tijelo pronađeno je tek dva tjedna kasnije, a BBC je tada objavio posljednju snimku Sale i njegovog pilota Davida Ibbotsona prije kobnog leta. U vrijeme dok je igrao u Nantesu trenirao je bh. priznati stručnjak Vahid Halilhodžić.

Na društvenim mrežama pojavila se snimka posljednjeg gola koji je Sala zabio u životu, kao i reakcije trenera i ostalih nakon njegove smrti.

Spomenuti video izazvao je dosta emocija u javnosti, a još jedna fotografija je rasplakala svijet, to je ona na kojoj Salin pas čeka vlasnika koji se više nikada neće vratiti...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije