S NJIM NIKAD NIJE DOSADNO

VIDEO Ibrahimović čupka i udara suigrače, Blasia objesio naglavačke kroz prozor hotela

21.10.2022.
u 15:51

Kada je Ibrahimović digao ruku na tebe, nisi imao što napraviti, jer on je bio velik i snažan. Držao je Blasija kroz prozor držeći ga za noge i govorio mu: "Još komentiraš? Još uvijek to radiš?".

Zlatan Ibrahimović već dugo zbog ozljede ne nastupa za Milan, ali sve utakmice gleda s klupe. Koliko je popularan na klupi svjedoči Ibra Cam, kamera koja je postavljena samo da bi snimala sve što on radi tijekom utakmice.

Postoji platforma Milana na kojoj se objavljuju snimke sa svake utakmice Rossonera, a prikazuje isključivo proslavljenog švedskog napadača. Kamera snima Ibrahimovića tijekom svih 90 minuta, a onda Milan na svom YouTube kanalu objavi najzanimljivije detalje.

Posljednja snimka koja je objavljena je s utakmice protiv Juventusa u kojoj je Milan slavio 2:0, a prati Ibrahimovića kako gnjavi svoje suigrače. Vidljivo je kako Marka Lazetića i Alexisa Saelemaekersa gnjavi tijekom cijele utakmice na brojne načine, od čupanja do udaranja. 

Ibrahimovića se ovih dana sjetio i Adrian Mutu, bivši rumunjski napadač koji je sa švedskim nogometašem dijelio svlačionicu kada su igrali u Juventusu. U prosincu 2005. godine, večer uoči utakmice Lige prvaka, koju je „stara dama“ igrala u gostima kod bečkog Rapida, Ibra je odlučio „kazniti“ talijanskog veznjaka Blasia objesivši ga naglavačke kroz prozor hotela.

- Kada je Ibrahimović digao ruku na tebe, nisi imao što napraviti, jer on je bio velik i snažan. Držao je Blasija kroz prozor držeći ga za noge i govorio mu: "Još komentiraš? Još uvijek to radiš?". Blasi je vrištao, a ja sam pokušao zadržati Zlatana... Kad ga je podigao, on je počeo plakati istog trenutka - priča Mitu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije