novo pojačanje

VIDEO Bivši belgijski reprezentativac stigao u Hajduk, predstavili ga scenom iz kultnog filma

Vadis Odjidja-Ofoe
HNK Hajduk
12.07.2023.
u 19:04

Odjidja-Ofoe u potrazi je bio za novim klubom od srpnja, kad mu je istekao ugovor s Gentom. Trener Leko godinama je radio i igrao u Belgiji pa ga stoga sigurno jako dobro poznaje

Hrvatski prvoligaš Hajduk predstavio je novo pojačanje. Novi igrač splitskih bijelih postao je Vadis Odjidja-Ofoe, veznjak koji je svojedobno igrao u engleskoj Premier ligi te ima tri nastupa za reprezentaciju Belgije, a bio je i kapetan belgijskog kluba Genta.

Odjidja-Ofoe je peto pojačanje za Hajduka u ljetnom prijelaznom roku i možda najvažnije jer se radi o igraču angažiranom za deficitarnu poziciju u veznom redu, a obzirom na njegov životopis, radi se o najzvučnijem imenu.

Posljednji klub bio mu je upravo Gentu gdje je igrao posljednjih pet godina i bio jedan od najboljih veznjaka belgijske lige. Odigrao je 204 utakmice, zabio 20 golova i ostvario 37 asistencija. 

Inače, marketinška ekipa majstora s mora opet je odradila sjajan posao te predstavila Belgijca po uzoru na slavni film Matrix.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije