BiH izgubila od Luksemburga

Vico Zeljković se oglasio nakon poraza u Zenici i najavio promjene u reprezentaciji BiH

Intagram/Vice Zeljković
21.06.2023.
u 08:59

Predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković oglasio se nakon sramotnog poraza od Luksemburga rezultatom 0:2 kojim je reprezentacija BiH ostala na minimalnim šansama za izravan plasman na Europsko prvenstvo.

Javnost i navijači pozvali su na odlazak Faruka Hadžibegića, ali i Vice Zeljkovića sa svojih pozicija u reprezentaciji i savezu.

Što će konkretno biti i hoće li biti nekih radikalnih rezova, ostaje da se vidi u predstojećim tjednima. Izbornik Hadžibegić nije želio toliko pričati o ostavci na konferenciji za medije. No, o tome će se sigurno govoriti u bliskoj budućnosti. To je najavio i predsjednik saveza Vico Zeljković, koji je najavio analizu i velike promjene koje će nas vratiti na, kako kaže, pravi put, piše Klix.ba. 

"Tri osvojena boda nakon prva četiri kola u kvalifikacijama za Euro nije nešto što smo očekivali i što nas u bilo kom pogledu može zadovoljiti. Europsko prvenstvo u Njemačkoj je naš glavni sportski cilj. Hladnih glava trebamo detaljno analizirati trenutnu situaciju na svim razinama, vidjeti gdje smo griješili i donijeti odluke koje će nas vratiti na pravi put", poručio je Zeljković.

 

 

BiH, podsjetimo, nakon četiri kola zaostaje čak sedam bodova za pozicijom koja vodi na Europsko prvenstvo. Preostalo je još šest rundi natjecanja u kvalifikacijama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?