Europa

Vedran Delić: Utakmice u Europi bit 
će poseban izazov za našu momčad Europa

14.11.2017.
u 11:00

HMRK Zrinjski je prethodnog vikenda upisao pobjedu u gostima protiv RK Slavije rezultatom 24:38. Važni su to bodovi kojima su započeli ciklus od pet utakmica u samo 10 dana. Jedan od nositelja Zrinjskog u prethodnim, ali i u ovoj sezoni, zasigurno je Vedran Delić.

Vratili se pobjedama

Utakmica protiv Slavije bila je važna za Mostarce:

- Nažalost, dogodila nam se ta mini serija loših rezultata, ali sada smo se vratili na pobjedničke staze s jednom jako dobrom izvedbom i vrijednom pobjedom. Možda jeste Slavija nešto lošija momčad, ali dobiti 14 razlike u gostima nije mala stvar, kazao je Vedran Delić.

Zrinjski je ove godine postao neugodan gost. Tri utakmice na strani i dvije pobjede uz nesretan poraz u Maglaju:

- Naša je momčad “zaboravila” gdje igramo, pa onda igramo svaku utakmicu kao i kod kuće. Da bi ostvarili dobre rezultate moramo kako kući, tako i u gostima, igrati jednako dobro kako bi ostvarili zacrtane ciljeve, dodao je Delić.

Odmor nije dugo trajao. Plemići već danas kreću u obranu naslova Kupa na vrućem terenu u Zavidovićima protiv RK Krivaje:

- Mislim kako će nam ključ dobre utakmice biti u obrani i lakim golovima. Fizički smo spremni odraditi još jednu dobru utakmicu nakon dva dana odmora i nadamo se kako se kući vraćamo s pobjedom, dodao je Delić.

Za kraj tjedna priprema se izlazak u Europu. Zrinjski u petak i subotu od 19.00 igra utakmice Challenge Cupa u dvorani na Bijelom Brijegu protiv rukometne nepoznanice, gruzijskog BSB Batumi:

- Mislim da ih, kao i mi, malo tko poznaje u svijetu rukometa. Očekivanja igrača su da odigramo dvije dobre utakmice i da publici u Mostaru donesemo malo sreće jer smo ih, nadam se ne previše, razočarali s dva poraza u prvenstvu pa da im ovom prigodom vratimo osmijeh na lice i pokažemo da smo dobra ekipa za Challenge Cup”.

Prepoznali rad

Publika je prepoznala dobar rad u ovom klubu, te je sigurno potrebna velika podrška u europskim utakmicama:

- Publika je naš osmi igrač i ovim putem ih pozivam da dođu u u dvoranu Bijeli Brijeg i da nam pomognu kako bi zajedno s njima proslavili prolazak dalje i ostvarili najveći uspjeh kluba u povijesti. Iz Zrinjskog očekuju veliku potporu publike (HMRK Zrinjski). •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?