NAKON PORAZA

Vatreni poručio: Navijači, ovo nije kraj, nećemo se predati

Reuters/Pixsell
18.11.2018.
u 19:12

- I u pobjedi i u porazu, mi smo ekipa koja daje uvijek sve od sebe, danas nažalost nije bio naš dan. Hvala svim navijačima koji su putovali i dali nam podršku. Imamo strašnu ekipu i nećemo se samo tako predati, nije ovo kraj, vjerujte mi! - napisao je Lovren

Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je od Engleske na Wembleyju (2:1) i tako ispala u drugi razred Lige nacija. 

- Razočarani smo jer smo imali pobjedu u rukama. Zabili smo gol, ali je nedostajalo malo sreće da kući ponesemo tri boda - rekao je Josip Brekalo koji je u drugom poluvremenu ušao umjesto Rebića. Nakon toga je na Instagramu poručio:

- Nevjerojatnih tjedan dana iza mene. Velika mi je čast što sam postao dio ove fenomenalne ekipe. Nažalost sreća danas nije bila na našoj strani. Idemo dalje prema novim izazovima i novim pobjedama za naš sveti grb.

Utakmicu je prokomentirao i Domagoj Vida.

- Nije počelo dobro, ali opet smo imali jednu veliku šansu na 0:0. Oni su zatim preuzeli kontrolu i imali tri velike prilike. Trebamo biti iskreni, imali smo dosta sreće. Na kraju smo se sabrali, krenuli dobro u drugo poluvrijeme i zabili gol. Trebali smo ih matirati, ali nismo. Tri puta se utakmica okretala i to je nogomet. Kaznili su nas i zasluženo pobijedili.

Vratar Lovre Kalinić je dodao:

- Malo smo tužni, ali to je nogomet. Došli smo ovdje po pobjedu i prvo mjesto, ali nažalost to nismo uspjeli ostvariti. Žao mi je što navijačima nismo podarili pobjedu na ovako velik dan.

A Dejan Lovren oglasio se na Instagramu.

- I u pobjedi i u porazu, mi smo ekipa koja daje uvijek sve od sebe, danas nažalost nije bio naš dan. Hvala svim navijačima koji su putovali i dali nam podršku. Imamo strašnu ekipu i nećemo se samo tako predati, nije ovo kraj, vjerujte mi!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?