rukomet

Vardar od tri Francuza u polufinalu ide na Montpellier

03.05.2018.
u 08:09

U Kölnu je održan ždrijeb završnog turnira Lige prvaka koji se igra 27. i 28. svibnja u Köln areni. U prvom polufinalu igrat će Nantes – PSG, a u drugom Vardar – Montpellier.

U tri od četiri momčadi igrat će hrvatski igrači.

Najviše ih imamo u Vardaru, koji će braniti naslov – Ivan Čupić, Luka Cindrić i Igor Karačić. Po jednog imamo u Nantesu (Jerko Matulić) i PSG-u (Luka Stepančić), dok jedino nemamo igrača u Montpellieru. Imat ćemo na Final-Fouru i jednog našeg trenera – Zvonimira Serdarušića.

Od svih njih samo Luka Stepančić i Jerko Matulić nisu nikad osvojili Ligu prvaka. Održan je i ždrijeb završnog turnira Kupa EHF-a koji će se tjedan dana ranije igrati u Magdeburgu.

U prvom polufinalu igrat će Saint Raphael – Magdeburg, a u drugom Göppingen – Füchse. U Magdeburgu će igrati pet hrvatskih igrača – Krešimir Kozina (Göppingen), Željko Musa (Magdeburg), te Jakov Gojun, Drago Vuković i Stipe Mandalinić (sva trojica Füchse). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije