PROTIV RUSIJE

Utakmica Hrvatske bila najgledaniji prijenos u 2021. godini, pratilo je više od milijun ljudi

vatreni
Davor Javorovic/PIXSELL
03.05.2022.
u 07:23

Najgledaniji televizijski sadržaj u 2021. godini bio je prijenos utakmice Hrvatska-Rusija, održane u sklopu europskih kvalifikacija za FIFA Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru 2022, a pratilo ju je preko milijun i 100 tisuća gledatelja.

Hrvatska televizijska postaja Nova TV, postigla je dogovor s UEFA-om te će i idućih šest godina prenositi utakmice hrvatske nogometne reprezentacije.

Nova TV će prenositi utakmice kvalifikacija za UEFA EURO 2024, kvalifikacije za FIFA Svjetsko nogometno prvenstvo 2026, kvalifikacije za UEFA EURO 2028, kao i utakmice UEFA Lige nacija 2022, 2024 i 2026. godine. Osim toga ljubitelji nogometa u programu Nove TV moći će pratiti i sve prijateljske utakmice hrvatske nogometne reprezentacije. Da je Nova TV na najkvalitetniji mogući način emitirala utakmice pokazuju i rezultati gledanosti.

Naime, najgledaniji televizijski sadržaj u 2021. godini bio je prijenos utakmice Hrvatska-Rusija, održane u sklopu europskih kvalifikacija za FIFA Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru 2022, a pratilo ju je preko milijun i 100 tisuća gledatelja.

Komentatori u studiju bit će Robert Jarni i Aljoša Vojnović. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije