Donacija iz Japana

Upriličena dodjela poklon kimona za Judo klubove sa područja Mostara

10.09.2019.
u 14:28

Zahvaljujući uspješnoj suradnji Sportskog saveza Grada Mostara i Japanske agencije za međunarodnu suradnju – JICA, danas je u prostorijama Saveza upriličena dodjela poklon kimona za džudo klubove s područja Mostara. Ovo je još jedan u nizu od zajedničkih uspješnih projekata JICE i Sportskog saveza Grada Mostara.
Već ranije kroz spomenutu suradnju treneri iz našeg grada sudjelovali su na džudo edukaciji u Japanu, dok je ove godine, sredinom veljače, organiziran seminar za džudo trenere u suradnji sa Judo savezom BiH.
Na seminaru je sudjelovalo 50 trenera iz klubova s područja Bosne i Hercegovine, dok je seminar vodio profesor Kenji Mitsumoto (kodokan, majstor džudoa, crni pojas 7. dan).
Kimona je u ime JICE uručila koordinatorica JICA projekta gđa. Tsuji Yasuko, dok su kimona preuzeli predstavnici JK Mostar, JK Hercegovac, JK Borsa i JK Neretva. Kimona su poklon NPO “Solidarnost Međunarodne Judo Edukacije” iz Japana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije