MOURINHO JE LJUTIT

United je blokirao transfer Hrvata jer su smatrali da nije velika zvijezda

REUTERS//Pixsell
12.10.2018.
u 08:21

Engleski mediji pišu da je transfer zapravo blokirao čelni čovjek Uniteda Ed Woodward zbog čega je trener Jose Mourinho još uvijek ljutit na vodstvo kluba.

Manchester United prošle je godine bio blizu dovođenja Ivana Perišića iz Intera, no transfer je propao zbog tri milijuna eura. 

Naime, milanski klub je tražio 55 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca, dok su crveni vragovi bili spremni platiti 52 pa posao nije realiziran.

Engleski mediji sada pišu da je transfer zapravo blokirao čelni čovjek Uniteda Ed Woodward zbog čega je trener Jose Mourinho još uvijek ljutit na vodstvo kluba.

Tvrdi se da Woodward nije htio kupiti Perišića jer je smatrao da nije dovoljno velika zvijezda i da se ne može marketinški iskoristiti.

A da nije stvar u novcu, svjedoči i transfer Alexisa Sancheza kojega je United doveo na početku ove godine. Prema navodima engleskih medija Čileanac na Old Traffordu ima plaću od nevjerojatnih 570 tisuća eura tjedno po čemu je najbolje plaćeni igrač Premiershipa. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije