Pripreme

Umjesto na pripreme u Crnu Goru, Sloboda odlazi u Tursku

26.01.2017.
u 09:00

Nogometaši Slobode glavni dio priprema za drugi dio prvenstva obavit će u Antalyji, a ne u Ulcinju, kako je prvobitno planirano, rekao je predsjednik Slobode Senad Mujkanović. Kazao je da su smještajni uvjeti u ulcinjskim hotelima zadovoljavajući, ali da nisu i tereni.

- Uvjeti kakve imamo u Međugorju su izvanredni, tako da smo odlučili tražiti približnu razinu i za drugi dio priprema. Odlučili smo se za Antalyju, već smo uplatili novac agenciji za karte.

Putujemo 3. veljače, a vraćamo se u Tuzlu 16. veljače – kaže Mujkanović. Doći će do promjene plana rada, jer je trener Vlado Jagodić predvidio da će momčad do početka proljetnog dijela prvenstva odigrati pet utakmica. Najmanje dva prijašnja termina su otpala i morat će struka utvrditi nove utakmice. Sloboda sada mora pronaći nove protivnike. Otpao je i dvoboj s momčadi Novog Pazara (10. veljače), ali iz tog kluba na probu crveno-crnima došao je Almedin Zilkić (20), igrač koji je bio registriran i za Vojvodinu, te Goricu. Prema informacijama iz Slobode, Zilkić će na probi biti nekoliko dana. Trenera Jagodića primarno zanima u kakvoj je ovaj igrač formi i može li nadoknaditi sve što su Tuzlaci do sada uradili u pripremnom razdoblju.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije