SVJETSKI HIT

Ugledni Four Four Two proglasio je hrvatski dres najljepšim na Euru

dres
30.03.2016.
u 09:48

 Ugledni nogometni magazin Four Four Two svrstao je novu domaću i gostujuću garnituru hrvatskih dresova među deset najljepših na Euru. Točnije, plava garnitura je smještena na šesto mjesto, dok je domaća kockasta garnitura zauzela prvu poziciju.

Nikeovi dizajneri koji su kreirali dres hrvatske reprezentacije za Euro dobili su tako veliko priznanje. Njihove dvije garniture dresova osvojili su i novinare i urednike poznatog nogometnog magazina  Four Four Two.

“Ovo ne bi trebalo funkcionirati, ovo stvarno ne bi trebalo funkcionirati. Taj valoviti uzorak, kockaste čarape, uh te kockaste čarape… Ovako nešto ne bi trebalo funkcionirati, ali doista funkcionira. Sad je jedini problem, kako ga nadmašiti?! Domaći dresovi Hrvatske uvijek izgledaju prekrasno, ali ovoga puta doveden je do savršenstva” stoji u opisu domaćeg hrvatskog dresa, koji su novinari Four Four Twoa proglasili za najljepši na Euru.

Ali tu nije kraj pohvalama za dizajn hrvatskog dresa. Rezervna garnitura, ona u plavoj boji s plavim kockicama u pozadini, nalazi se na šestom mjestu FFT-ove rang liste.

“Kad je o tonovima plave boje riječ, Hrvatska je nenadmašiva, čak i po standardima ljepote koje su postavili svojim dresovima kroz povijest,” zaključuje lijepu pohvalu Hrvatskoj ugledni časopis.

Na drugom mjestu smjestila se belgijska rezervna garnitura, a posljednje mjesto na postolju u FFT-ovom izboru ljepote ugrabili su Talijani, odnosno njihova rezervna garnitura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?