UFC 220

U tren oka srušio svjetskog prvaka: Stipe završio na leđima!

Twitter/Screenshot
20.01.2018.
u 16:56

Bez obzira na slavu i zarađeni novac Stipe i dalje dolazi na posao u vatrogasnu postaju Valley View u Clevelandu

Stipe Miočić noćas po treći puta brani naslov UFC prvaka. Amerikanac hrvatskih korijena u nedjelju u ranim jutarnjim satima po srednjoeuropskom vremenu pokušat će ući u povijest slobodne borbe. 

U UFC spektaklu u Bostonu Stipe se bori protiv Francisa Ngannoua i pobijedi li Kamerunca postat će prvi borac koji je tri puta obranio naslov prvaka u teškoj kategoriji.

Vatrogasac iz Clevelanda na vaganju je poručio svom suparniku: - Pojas ostaje kod mene!

Kada se vratio u svlačionicu Stipu je dočekao još jedan izazivač - Daniel Cormier! Nije se naš borac hrvao s američkom legendom već s njegovim sinom.

Sedmogodišnji Daniel Cormier Jr.. sve je oduševio, pa čak je iznenadio i Miočića kojeg je za tren oka sruši na leđa. Svjetskom prvaku nije preostalo ništa drugo nego da preda borbu. Na UFC spektaklu Daniel Cormier brani naslov u poluteškoj kategoriji protiv Švicarca Volkana Oezdemira. 

Nakon što je UFC napravio reklamu Ngannou, promidžbeni video dobio je i Miočić. 

- Deset godina sam vatrogasac, vrijeme je prošlo u trenu. Volim posao, dečki iz postaje su super. Kao braća smo. Uskoče mi kad moram otići ili ako trebamo zamijeniti smjene - rekao je Stipe Miočić. Bez obzira na slavu i zarađeni novac Stipe i dalje dolazi na posao u vatrogasnu postaju Valley View u Clevelandu.

- Ne radim to zbog novca, UFC je moj poslodavac, ali biti vatrogasac je moja ljubav i strast. Ako nikad niste ušli u požar ili spasili nečiji život, onda to nikako ne možete razumjeti. Volim pomagati ljudima. Radio sam naporno da postanem vatrogasac i zašto bih sada odustao od toga - istaknuo je Stipe Miočić. Tijek borbe Miočić -  Ngannou i izjave nakon nje možete pratiti na portalu Vecernji.hr u noći na nedjelju.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije