KOVAČEV IGRAČ

Turci pokušali vrbovati njemačkog reprezentativca, ali ovo nisu očekivali

DPA/Pixsell
19.11.2018.
u 18:15

- Jedan njihov predstavnik, koji govori njemački jezik, mi je prišao i počeo govoriti nešto na turskom jeziku. Odgovorio sam mu da ga ništa ne razumijem jer ne govorim turski - rekao je Süle

Branič Bayerna i njemački reprezentativac Niklas Süle (23) ispričao je kako ga je Turski nogometni savez pokušao nagovoriti da igra za njihovu reprezentaciju dok je bio u U-16 kategoriji. Međutim, Turci su malo pogriješili... 

- Tada je mi jedan njihov predstavnik, koji govori njemački jezik, prišao i počeo govoriti nešto na turskom jeziku. Odgovorio sam mu da ga ništa ne razumijem jer ne govorim turski - rekao je Süle i dodao:

- Zatim me na njemačkom pitao imam li turskih korijena. Priča se ispuhala kada sam mu rekao da nemam. Bilo je jako smiješno.

Turci su pomislili da Süle zbog prezimena ima njihove korijene. No, nogometaš je po ocu mađarskog podrijetla i nema nikakve veze s Turskom. Süle je rođen u Njemačkoj, prošao je mlađe kategorije elfa, a za seniorsku reprezentaciju do sada je upisao 15 nastupa. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije