ODLAZE IZ MADRIDA?

Trener Reala otkrio je sve: Zna se budućnost Modrića i Kovačića!

Gtres/Pixsell
07.08.2018.
u 10:45

Mateo Kovačić jasno je u nekoliko navrata dao do znanja da želi otići iz kluba jer je strašno nezadovoljan minutažom

Hrvatska je posljednjih godinama imala čak dva predstavnika u najvećem klubu na svijetu, a vrlo lako moglo bi se dogoditi da sljedeće sezone oni više ne budu u Realu. 

Mateo Kovačić jasno je u nekoliko navrata dao do znanja da želi otići iz kluba jer je strašno nezadovoljan minutažom i čini se da ga u toj namjeri ništa ne može spriječiti. Španjolski novinari tvrde da je izuzetno odlučan u svojoj namjeri te su jučer objavili da je odbio trenirati kako bi čelnike natjerao na transfer. 

Što se Luke Modrića tiče, njega Real pod svaku cijenu želi zadržati, ali čini se da bi naš reprezentativac želio novi izazov u karijeri pa bi htio u Inter. No, daleko je to od realizacije, a sve bi se moglo znati u srijedu nakon sastanka Modrića i Pereza. 

U međuvremenu je o cijeloj situaciji progovorio trener Reala Julen Lopetegui te otkrio zanimljivosti vezane uz naša dva igrača.

- Već sam vam odgovorio na to pitanje, uvjeren sam da Modrić ostaje s nama. On je fantastičan igrač i predsjednik kluba čvrsto je obećao da ćemo ga zadržati, rekao je trener Reala.

Jeste li razgovarali s njim?

- To je privatna stvar koju vam neću otkriti, ali jasno je da sam ja u kontaktu sa svojim igračima.

Osvrnuo se i na Kovačića.

- Ja stvarno nemam nikakvih saznanja o njegovoj pobuni o kojoj ste vi pisali, on je normalno trenirao sa svojim suigračima. Volim Kovačića i oduševljen sam što je s nama, vjerujem u njegove sposobnosti.

- Znate, vjerujem da će Kovačić i Modrić i sljedeće sezone biti jako sretni u Realu, zaključio je Lopetegui.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije