STRAŠNE VIJESTI

Tragičan događaj šokirao ugledni španjolski klub. Bivšeg nogometaša (44) je pregazio kamion

svijeća
Pixsabay
01.05.2024.
u 19:57

Santos je bivši nogometaš koji je u karijeri nastupao za Elche, Granadu, Cadiz i Hercules, a poginuo je u blizini trening kampa Real Zaragoze, nakon što ga je pregazio kamion.

Tuga i nevjerica zavladala je u Real Zaragozi. Momčad i zaposlenici nekadašnjeg španjolskog prvoligaša su potpuno van sebe nakon tragične pogiblje Santosa Olma, 44-godišnjeg skauta i pomoćnika sportskog direktora, javlja španjolski medij AS. Santos je bivši nogometaš koji je u karijeri nastupao za Elche, Granadu, Cadiz i Hercules, a poginuo je u blizini trening kampa Real Zaragoze, nakon što ga je pregazio kamion.

Real Zaragoza  emotivnom porukom na društvenim mrežama oprostila se od Santosa Olma:

- S boli u našim srcima objavljujemo smrt Santosa Santi Olma, člana tehničkog osoblja Real Zaragoze, koji nas je napustio u utorak u 44. godini života. Santi je neumorno radio na skautiranju igrača, posebno se foksuirajući na prvu i drugu momčad Real Zaragoze. Nikad nećemo zaboraviti njegovu volju, ljubaznost i osmijeh. U ovim teškim trenucima obitelji želimo izraiti najiskreniju sućut - napisali su iz Zaragoze.

Real Zaragoza trenutno nastupa u drugom razredu španjolskog nogometa, a nakon 37 odigranih kola nalaze se na 13. mjestu ljestvice. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije