NA ODMORU

Tragedija na surfanju! Bivši nogometaš preminuo od udara groma

08.11.2017.
u 16:03

Očevici su izjavili kako je u jednom trenutku sve zabljesnulo, a grom je iznenada udario Denisa i njegovog trenera koji su se nalazili blizu obale.

Bivši belgijski nogometaš 34-godišnji Denis Dasoul poginuo je udara groma dok je učio surfati. Nesreća se dogodila na plaži Batu Bolong na Baliju. 

Nekadašnji igra Standarda iz Liegea, Genk i Antwerpena karijeru je završio 2011. godine te je s djevojkom Pellaers Allison otišao živjeti u Melbourne. Očevici su izjavili kako je u jednom trenutku sve zabljesnulo, a grom je iznenada udario Denisa i njegovog trenera koji su se nalazili blizu obale.

- Denis i njegov trener vraćali su se na obalu. Sjedili su na svojim daskama kada je udario grom, obojica su pala u vodu. Izvukli smo ih na obalu, ali više im nismo mogli pomoći. Grom ih je na mjestu ubio - priča jedan od očevidaca nesreće.

Dasoul je na Baliju bio na odmoru s djevojkom i prijateljima. Jedan od njih Pascal Scime bio je potpuno shrvan. - Bio je osoba koji je svaki dan živio kao da mu je posljednji. Uživao je u svakom trenutku, bio je nasmiješen i spreman na šalu. Ovo je tragedija, pravi šok - rekao je Denisov prijatelj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?