Dinamov kamp

Talenti s Dinamova kampa stigli i do Zagreba

03.02.2017.
u 09:00

Prvi Dinamov kamp u Mostaru dobio je svoj logičan nastavak priče. Nakon što su Dinamovi stručnjaci u gradu na Neretvi u prosincu prošle godine radili s lokalnim talentima, odlučili su se pozvati dvojicu ponajboljih mladića u Zagreb. Matej Šakota i Mirko Čule dobili su tako priliku trenirati s vršnjacima u najjačoj regionalnoj školi nogometa, piše Večernji list BiH.

Prilika za vrijedno iskustvo

Kako su prilikom boravka u Mostaru spomenuti stručnjaci i obećali, sve se sudionike kampa ocjenjivalo po posebnim metodama, kakve se inače primjenjuju u Dinamovoj školi nogometa. Dvojac koji je talentom i radom zaslužio poziv sigurno je u Zagrebu imao što vidjeti. Mladi Matej Šakota i Mirko Čule imali su priliku raditi s mnoštvom ostalih darovitih nogometaša u svojoj odgovarajućoj dobnoj skupini.

- Riječ je o prvoj dvojici nogometaša koji su boravili i trenirali s vršnjacima Dinama u Zagrebu. S našeg kampa iz drugih dobnih kategorija u Zagreb će ići još četiri igrača. Odlazak Šakote i Čule samo je potvrda koliko se ozbiljno radilo na našem kampu. Roditelji djece su odmah na početku našeg kampa bili upoznati s tim kako će najdarovitiji dječaci imati priliku s vršnjacima trenirati u Dinamu. Tamo su proveli tjedan dana pod stručnim nadzorom. Treneri koji su ih vodili u Mostaru isto su radili i u Zagrebu. Smatram kako je to za spomenuti dvojac sigurno vrijedno iskustvo, kazao nam je Ivica Džidić uime Arena Sport centra u Mostaru, u kojemu se prethodno i organizirao prvi Dinamov kamp u Mostaru.

Ostaju u evidenciji

Za spomenute igrače je pogodnost i to što će ostati u evidenciji Dinama. Treneri Dinama i u budućnosti će pratiti njihov razvoj, a tko zna, možda jednog dana i zaigraju u prvoj momčadi.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije