DIRIGENT U AKCIJI

Tako to izgleda kad Luka Modrić vodi igru Reala!

 Luka Modrić
Foto: Screenshot
1/2
13.09.2016.
u 13:04

Na YouTube kanalu televizijske emisije 'El Dia Despues' objavljen je zanimljiv video sa samog terena koji pokazuje kako je izgledao radni dan Luke Modrića u subotu protiv Osasune...

Hrvatski 31-godišnji veznjak Luka Modrić iznimno je cijenjen u Madridu, a njegov nastup protiv Osasune izazvao je pregršt pozitivnih kritika u španjolskim medijima.

YouTube kanal televizijske emisije 'El Dia Despues' donosi pak zanimljiv video sa samog terena u kojem se vidi kako izgleda radni dan hrvatskog veznjaka u utakmicama Reala Madrida. Video je opisan kao 'koncert dirigenta Modrića'.

Osim pogotka kojim je zaokružio 5:2 pobjedu protiv Osasune, ističe se i jedan krasan dribling, prodor koji je završio prekršajem te strah od ozljede nakon jednog starta koji ipak nije bio koban, prenosi Tportal.hr. 

U svakom slučaju, odličan pogled na ulogu Modrića u momčadi Reala koji će novi izazov imati ove srijede kada Real igra kod kuće protiv portugalskog Sportinga...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?