opovrgnuo glasine

Svi su čekali što će Zlatan Ibrahimović reći nakon što je Švedska ostala bez nastupa na SP-u, a on je opet iznenadio

Foto: EPA
30.03.2022.
u 21:42

'Nastavit ću igrati sve dok sam u dobroj fizičkoj formi i sve dok mogu dati doprinos reprezentacij', rekao je Zlatan Ibrahimović

Švedska nogometna reprezentacija nije se uspjela plasirati na SP u Kataru nakon što je u dodatnim kvalifikacijama u utorak navečer izgubila od Poljske 2:0. Mnogi su pomislili kako će to biti posljednja utakmica Zlatana Ibrahimovića u dresu reprezentacije...

'Svi su razočarani, normalno je kad izgubiš. Svi smo htjeli igrati na Svjetskom prvenstvu', rekao je Zlatan Ibrahimović (40) nakon utakmice i nastavio:

'Bila je to izjednačena utakmica, imali smo prilike za gol, ali i oni su imali. U drugom poluvremenu su vrlo brzo zabili, a mi pokušavali izjednačiti. Utakmica je mogla završiti vrlo lako našom pobjedom...'

Ibrahimović je ušao s klupe i odigrao posljednjih desetak minuta susreta. Mnogi su pomislili kako je to bio njegov posljednji nastup za reprezentaciju. No, Ibra opet u svom stilu sve iznenadio, prenosi Tportal.hr. 

'Nastavit ću igrati sve dok sam u dobroj fizičkoj formi i sve dok mogu dati doprinos reprezentacij', rekao je Zlatan Ibrahimović i tako opovrgnuo glasine o ponovnoj reprezentativnoj mirovini:

'Nećete dobiti drugačiji odgovor samo zato što nismo pobijedili u ovom susretu i zato što se nismo plasirali na Svjetsko prvenstvo. To važi reprezentaciju, ali i za Milan!', zaključio je Ibra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije