ZLATAN SE VRAĆA

Šveđani tvrde: Ibrahimović će se vratiti u dres reprezentacije

06.03.2021.
u 15:03

Dugo se vremena nagađalo da bi se Zlatan Ibrahimović (39) ipak mogao vratiti u dres reprezentacije, a sad je stigla i potvrda u švedskim medijima. Ibra bi trebao zaigrati u kvalifikacijama za nadolazeći SP.

Prema pisanju FotbollDirekta, Ibra se vraća u švedsku reprezentaciju! Tako bi velikog Zlatana nakon Eura 2016. opet vidjeti u žutom dresu jer će Ibrahimović povesti Šveđane i najvjerojatnije biti na popisu za nadolazeće utakmice kvalifikacija za SP u Kataru protiv Gruzije i Kosova.

Nakon što je odradio voditeljsku i pjevačku ulogu na San Remu, Zlatan se vraća u redove Milana gdje će nastaviti s borbom za Scudetto, ali prvo se mora vratiti u trenažni proces. Prošle godine se u Milanu našao s izbornikom reprezentacije Janneom Anderssonom, ali tad ništa nisu riješili.

Naravno, izbornik trenutno nije želio ništa komentirati, ali prema nekoliko različitih izvora švedskih medija Zlatan će se vratiti u reprezentativni dres za nadolazeće kvalifikacije. Podsjetimo, u dresu Švedske je Zlatan nastupio 116 puta i zabio 62 gola, što je najviše u njihovoj povijesti.

Ove je sezone u dresu Milana zabio 14 golova u isto toliko nastupa u Serie A, a mogao bi Ibra u poznim igračkim godinama odraditi svoje posljednje Svjetsko prvenstvo, prenose 24sata.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije