nogomet

Sušić prozvao Mamića i Brozovića a dotaknuo se i Prosinečkog

09.02.2018.
u 21:23

Bivši veznjak Hajduka, 25-godišnji Tino Sven Sušić, ove je zime preselio u belgijski Antwerp. Također, pratio je i zbivanja oko BiH reprezentacije te je pozdravio dolazak Roberta Prosinečkog na izborničku funkciju. 

Nakon pest sezona u dresu splitskih 'bilih', Tino Sven Sušić dvije je sezone bio u Genku, potom prvi dio aktualne sezone u Maccabiju iz Tel Aviva, a ove zime preselio je u Antwerp, belgijski klub koji se uoči ove sezone promaknuo iz drugoligaša u prvoligaša.

Tino Sven Sušić u intervju za Sportsport.ba, se između ostalog dotaknuo i Roberta Prosinečkog, novoizabranog izbornika Bosne i Hercegovine.

'Čuo sam dosta dobrih stvari, stvarno samo najljepše. Za očekivati je da će on donijeti određene promjene unutar momčadi i da će napraviti dobre stvari s BiH. Iako, ponekad svi mi imamo velika očekivanja. Ne trebamo zaboraviti da smo mala zemlja, iako imamo dobre igrače, no danas svi znaju igrati nogomet i nije se lako plasirati na veliko natjecanje. Potrebno je imati i sreće, a nadam se da će je Prosinečki imati'.

Novinare je zanimalo kolika je bila ozbiljna priča o Sušićevom odlasku u milanski Inter.

'Transfer je praktički bio gotov. Trebao sam samo otputovati, riješiti neke detalje i potpisati ugovor, no onda je iznenada cijeli posao propao. Umjesto mene došao je Marcelo Brozović iz Dinama, a svi znamo tko je Zdravko Mamić i koliko je jak u svijetu nogometa. Očito su presudile te dobre veze. Nema veze, život ide dalje', dodao je Sušić, koji se nada da će igrama u Antwerpu vratiti i povjerenje izbornika Prosinečkog te se izboriti za mjesto u reprezentaciji, prenosi Tportal.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije