Odluka u Zenici

Štimac nije uspio, Baždarević novi izbornik Bosne i Hercegovine!

'bazdarevic_nnn_spo_171109'
Foto: 'Photoshop'
13.12.2014.
u 16:54

Mehmed Baždarević novi je izbornik Bosne i Hercegovine. Odlučio je tako Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na današnjoj sjednici u Zenici.

U izboru od sedam kandidata bio je i bivši hrvatski izbornik Igor Štimac, no nije uspio ući u posljednji krug. 15 članova IO-a se usuglasilo da Baždarević i Milovan Rajevac budu u najužem izboru, a na kraju je odlučeno da će nasljednik Safeta Sušića biti 54-godišnji Baždarević.

Baždarević je tijekom igračke karijere odigrao više od 300 utakmica za Željezničar nakon čega je dugo godina igrao u francuskom Sochauxu. Nakon toga je krenuo u trenerske vode, a između ostalog je vodio Grenoble i Sochaux. Prije četiri godine ga se spominjalo kao mogućeg trenera zagrebačkog Dinama.

Komentara 1

CO
cope
18:12 13.12.2014.

Bolji naslov je da nije uspio Sliskovic koji je ostao u konkurenciji od cetiri kandidata,ili novinar ne simpatise legendu Veleza,Hajduka i Jugoslovenskog nogometa,koji je bio i uzor poznatom Zidanu.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?