POHVALIO STRINIĆA

Štimac: Dvije su riječi koje mi prve padaju na pamet nakon ovoga

16.06.2018.
u 23:24

- Modrić i Rakitić odigrali su onako kako se od njih očekuje, uvijek je najvažnije pobijediti na startu i doista možemo večeras biti sretni, pohvale izborniku Zlatku Daliću koji je odlično vodio utakmicu.

Hrvatska je pobjedom 2:0 protiv Nigerije krenula na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

Do vodstva smo stigli autogolom Eteba u 32. minuti, što je bio i rezultat poluvremena, o kojem nam je Igor Štimac rekao.

- Počeli smo meni čudnim dijagonalnim loptama, a Nigerijci imaju brze igrače, i to nije bilo dobro. Sa svim ostalim sam zadovoljan, Rakitić i Modrić dobri su u sredini, dominantni smo u tom posjedu kada krenemo prema naprijed, opasniji smo od Nigerije. Kramarić mi se najviše dopao, pokretljiv, uz njega i Rebić, kada primaju loptu stalno se nešto događa. Izgledamo zrelo, koncentrirano, ne radimo nikakve pogreške i zasad možemo biti zadovoljni - poručio je Štimac.

Bivši hrvatski izbornik javio nam se i nakon utakmice.

- Učinkovito i pravovremeno dvije su mi riječi koje mi prve padaju na pamet. Možemo biti zadovoljni što smo sada mi doveli Argentinu u problem. Posljednja linija za mene je odigrala fantastično, a posebno treba podvući Ivana Strinića, jer je Ivan često bio osporavan, a danas je i taktički i tehnički bio dojmljiv. Modrić i Rakitić odigrali su onako kako se od njih očekuje, uvijek je najvažnije pobijediti na startu i doista možemo večeras biti sretni, pohvale izborniku Zlatku Daliću koji je odlično vodio utakmicu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije