NK Široki Brijeg

Stigla nova pojačanja iz širokobriješkog juniorskog ‘inkubatora’

03.06.2017.
u 09:00

Široki Brijeg dobio je prva pojačanja. Ako su oni to, jer do sada su uglavnom bili “perspektivni juniori”, za koje njihovi treneri imaju samo riječi hvale.

Dakle, nadareni vratar Martin Zlomislić ući će u konkurenciju s Lukom Bilobrkom i Antoniom Soldom za mjesto među vratnicama. Toni Nikić, središnji branič, već je sakupio nešto nastupa i minutaže u prvoj momčadi kluba s Pecare. Ivan Milićević, brzonogi lijevi bočni, također je već stekao naviku igranja u seniorskoj momčadi Širokog Brijega i velika je perspektiva kluba.

Mateo Marić i Bože Vukoja ističu se čvrstinom i kreativnošću na sredini travnjaka, kako u obrambenim, tako i napadačkim zadaćama.

I njih su dvojica već imali vatreno krštenje na prijateljskim i službenim seniorskim utakmicama.

Snažni napadač Stipe Jurić, drugi je na ljestvici strijelaca u aktualnom prvenstvu juniorske Premijer lige, postigao je trideset i tri pogotka.

Vjerojatno bi zabio još da je igrao sve utakmice. Spomenuta šestorica ući će u konkurenciju za najbolji sastav Širokobriježana i na predstojećim se pripremama u Sloveniji pokušati nametnuti treneru Goranu Sabliću. Ne samo za sljedeću jesensku sezonu, nego i za skore ljetošnje nastupe Širokoga Brijega u pretkolima Europske lige. Ulaskom ove šestorice mladih nogometaša u krug prve momčadi, Široki Brijeg će još više proširiti krug kandidata za prvi sastav iz svoje Škole, po čemu je i do sada bio “najjači” u Premijer ligi BiH, pa i šire.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije