SVE JE ŠOKIRAO

Srpski trener izazvao skandal: ovo novinarki nije trebao reći

07.12.2018.
u 18:24

Navodno je trener već duže vrijeme u sukobu s novinarkom

Milorad Kosanović, trener Napretka iz Kruševca, svojom je izjavom podigao veliku prašinu u Srbiji. Naime, Kosanović je uoči gostovanja njegovog kluba kod Crvene zvezde izvrijeđao novinarku i napustio presicu, piše Sportski žurnal. 

Čak mu ni pitanje nije bilo njemu upućeno, ali je morao odgovoriti. Njegov odgovor izazvao je skandal kod naših istočnih susjeda. 

Novinarka je pitala Napretkova igrača Envera Alivodića o taktici protiv Proletera u prošlom kolu, ali odmah se uključio trener Kosanović.

- Ne mogu slušati gluposti. Gospođa misli kako poznaje nogomet, idi kući spremati ručak - ispalio je trener i napustio presicu.

Navodno je trener već duže vrijeme u sukobu s novinarkom. Lani je Napredak kod Zvezde igrao 1:1, a trener Kosanović je bio prezadovoljan ishodom te je izjavio 'Crvena zvezda posljednjih pola sata nije znala gdje udara'.

Sutradan je Napretkov trener tvrdio kako to nisu njegove riječi i optužio je novinarku  da je izmislila izjavu. 'Videozapis je dokaz – tko ne govori istinu', piše na portalu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije