Nogomet

Slaven Musa već temeljito snimio momčad Mladosti

BiH,10.11.10. Mostar,Rodoc,   Kup utakmica,  Branitelj -Zeljeznicar  Slaven Musa Photo:Stojan Lasic
12.09.2015.
u 06:15

'Mladost je pobjedom protiv Željezničara pokazala koliko vrijedi, ali bodovi će pripasti nama', izjavio je Stipo Marković

Filmskom se brzinom smjenjuju promjene na Pecari. Nakon poraza protiv Čelika, čelnici Širokoga Brijega "makli" su s klupe Davora Mladinu, pa momčad opet vodi Slaven Musa. No, možda smjena ne bi ni bilo da je sudac Edin Jakupović u 25. minuti dosudio očiti jedanaesterac za Širokobriježane, nakon što je jedan domaći igrač sleđa grubo srušio Zvonimira Kožulja. Snimku tog detalja u klubu su u petak pogledali više puta. Zaključak je: taj isti Jakupović ranije je u dva navrata slične i čak blaže prekršaje igrača Širokoga sudio kao jedanaesterce za njihove protivnike. Nije li u pitanju nejednaki kriterij ili neki drugi vrag? Ipak, priča s Jakupovićem je jedan par opanaka, a drugi je: momčad s Pecare odigrala je slabo, pa je pobjeda Čelika zaslužena:

- Gledao sam Mladost u srijedu u Vrapčićima i ne sanjajući da ću protiv nje voditi Široki u nedjelju. Mladost sam i ranije gledao u susretima protiv Borca i Željezničara te uočio da igra čvrsto u obrani, a naprijed je najopasniji Dilaver. No, uz pravi pristup, agresivnu igru i potporu navijača, kakva je do sada bila na ovojesenskim utakmicama, nadam se našoj pobjedi, kaže novi (stari) trener Slaven Musa. Dovoljno smo bolji da zabijemo barem pogodak više, kaže Musa koji zbog tri žuta kartona ne računa na Sesara i Ćorića, dok još ne zna hoće li u konkurenciju lakše ozlijeđeni Karačić, Landeka i Krstanović:

- Moramo izvući pouku iz poraza u Zenici, ali pobjeda protiv Mladosti ne bi smjela doći u pitanje. Uvažavamo goste koji sigurno imaju svoje kvalitete. Ne zaboravimo da je Mladost svladala Željezničar, kaže lijevi bočni Stipe Marković.

Utakmica na Pecari igra se u nedjelju u 19.30 sati uz izravni prijenos na klupskoj televiziji. Nema najave o dolasku navijača gostiju. Za gledatelje je po običaju najavljena nagradna igra.

a Danas će nogometašice Širokoga Brijega imati prvi domaći prvenstveni nastup. One će u 3. kolu Prve ženske nogometne lige ugostiti Tomislav. Utakmica se igra na travnjaku SC Musa - Karačić na Blatu u 15 sati. U prva dva kola Širokobriježanke su u gostima poražene (0:8) protiv Željezničara u Bosanskoj Krupi i protiv Iskre u Bugojnu (1:2). Trener Ivan Kvesić nada se pobjedi protiv Tomislavgrađanki koje su njegove igračice nedavno svladale u prijateljskom ogledu također na Blatu (5:2).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije