ISPRIČAO SE

Skandal: U prijenosu uživo napalio se na 17-godišnjakinju pa dobio otkaz

16.02.2018.
u 13:55

Chloe je prije tri dana iznenadila svijet i u disciplini halfpipe osvojila zlato. Njezin je nastup Connor neprimjerenim komentarom

Voditelj radijske postaje u San Franciscu  Patrick Connor dobio je otkaz jer je u prijenosu uživo neprimjereno komentirao izgled 17-godišnje američke snowboarderice Chloe Kim.
 

Ona je prije tri dana iznenadila svijet i u disciplini halfpipe osvojila zlato. Njezin je nastup Connor neprimjerenim komentarom.

- 18 godina napunit će 23. travnja. Vrijeme je da odbrojavamo do tada, srećo. Vruća je, opasna! Da ima 18 godina ne bih se dvojio reći da ima fenomenalnu guzu jer ima! Prelijepa je. Veliki sam njezin obožavatelj - rekao je Connor.

Radijska postaja ogradila se od njegovih komentara te mu dala otkaz.

Nakon svega Connor se ispričao.

- Pokušao sam na čudan način nasmijati ljude, ali nisam uspio. Moji komentari od Chloe Kim bili su i više nego neprimjereni, zapravo odvratni. Stvarno se ispričavam Chloe. Sjajno si predstavila našu zemlju. Ispričavam se kolegama i slušateljima jer sam bio totalni idiot - poručio je u isprici Connor.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije