Bez pobjednika

Sjajna utakmica na Pecari, Široki i Zrinjski podijelili bodove

zrinjski siroki
Foto: Stojan Lasić
1/2
11.08.2016.
u 07:16

U jednoj od utakmica četvrtog kola Široki i Zrinjski su remizirali u sjajnoj utakmici (1:1). Već smo se naviknuli na sjajne utakmice Širokog i Zrinjskog, pa je i sinoć hercegovački derbi donio dobar nogomet i puno uzbuđenja. 

Od početka utakmice vidjelo se da gledatelji nisu uzalud došli na Pecaru, a bolje je utakmicu otvorio Zrinjski, koji je u 35. minuti stigao do prednosti, piše sportsport.ba. Peko je postigao sjajan pogodak protiv bivšeg kluba, a do kraja prvog dijela Bilbija je imao sjajnu priliku, no ostalo je 1:0 do odmora. 

Na početku drugog dijela Ivanković šutira, a Kozić izbacuje u korner. Na drugoj strani kontra Plemića, Bralić ju je zaustavio. Mešanović dobro šutira u 55. minuti, ali Soldo je siguran. I onda u 61. minuti promašaj za anale rezerviste Menala, koji je minutu ranije ušao u igru kod Širokog. S pola metra je promašio nemoguće. 

Ipak, Široki se uspio spasiti od poraza u 67. minuti, kada je Baraban majstorski iz voleja pogodio za 1:1. Iako je bilo prilika na obje strane, do kraja se rezultat više nije mijenjao, pa je ostalo 1:1. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?