očekuju pobjedu

Širokobriježani puni optimizma uoči sutrašnjeg derbija

28.10.2017.
u 14:37

Trener nogometaša Širokog Goran Sablić vjeruje kako će u sutrašnjem susretu protiv Zrinjskog njegova momčad nastaviti pobjednički niz na domaćem terenu i potvrditi odličnu formu iz posljednjih kola koja je potvrđena i s dva vezana gostujuća trijumfa.

- Zrinjski je dvostruki uzastopni prvak, aktualni lider, ali nije kvalitetniji od nas, bez obzira i na nedavnih osam bodova zaostatka ili aktualnih minus tri. Nitko, pa ni Zrinjski, kojeg maksimalno respektiramo, nije favorit protiv Širokog Brijega na Pecari. Uvjeren sam da ćemo odigrati kvalitetan derbi i ostvariti pobjedu protiv velikog rivala kakav je Zrinjski – kazao je Sablić.

Naglasio je i kako je momčad puna samopouzdanja, raste iz utakmice u utakmicu, i da pozitivan niz Širokog svakako predstavlja psihološki bonus u derbiju. 

- S druge strane, bez obzira kakav ishod u nedjelju bio, to neće odlučiti prvenstvenu utrku do čijeg kraja je još dugo, jer momčad je izuzetno stabilna i zrelija nego prošle sezone – ocijenio je Sablić.

Da na Pecari nitko nije favorit protiv Širokog potvrdio je i Luka Menalo od kojega navijači očekuju golove u nedjeljnom derbiju.

- Nije bitno tko će zabiti, neka to bude i Bilobrk, samo da mi pobijedimo i obradujemo naše navijače. U najboljoj smo formi od svih momčadi u Premier ligi BiH i vjerujem da ćemo to potvrditi i protiv Zrinjskog – kazao je Menalo.

Hercegovački derbi između aktualnog prvaka BiH i aktualnog pobjednika Kupa BiH igra se u nedjelju u 16.30 sati na Pecari.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije