Zaslužena pobjeda

Široki slavio, Krstanović s bijele točke donio pobjedu

široki brojeg
18.10.2015.
u 19:39

Momčad Širokog Brijega ostvarila je značajnu pobjedu protiv momčadi Olimpica, koja ima svojom igrom u prošlosti i nije tako odovarala. Ipak, iako je Široki bio bolji na ovom susretu dobro se potrudio kako bi osvojio tri boda.

Široki je, reklo bi se, poveo u pravom trenutku, u ranoj fazi utakmice. Iskusni Wagner je po tko zna koji put donio novi pogodak i vodstvo momčadi trenera Slavena Muse. Gosti kao da su bili malo šokirni ranim vodstvom Širokog, pa su se u nastavku prvog dijela teško nosili s napadima goropadnog domaćina. Ajayi je kod domaćih imao nekoliko dobrih poteza, te jednu solidnu prigodu, a gosti u prvom djelu nisu imali ni jednu opasnu situaciju.

U nastavku je kapetan Olimpica Muharemović "povukao" svoju momčad. Prvo je promašio dobru prigodu u 51. minuti, da bi pogodio nekoliko minuta kasnije na jednu dobru povrtnu loptu pospremio u mrežu. Široki je mogao opet povesti preko Crnova, koji je bio neuspješan, isto kao i Stanić n drugoj strani. 

U 67. minuti u kaznenom prostoru gostiju je srušen Krstanović, a sudac Valjić je pokazao na bijelu točku. Siguran realizator bio je Krstanović za 2:1. Mogao se Olimpic vratiti u igru nešto kasnije, ali je dvije dobre prigde propustio bočni igrač Olimpica Regoje. Na koncu je domaća momčad, ipak uz poteškoće, slavila zasluženu pobjedu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije