košarka

Široki će se boriti za regionalnu ABA ligu

bih - 08.08.2014., Siroki Brijeg - 23 kolo ABA lige Siroki Zadar. Photo: Tomislav Milicevic/Vecernji list
26.08.2015.
u 06:30

Momčadi koja bude poražena na neutralnom terenu bit će vraćen uplaćeni novac, pobjednik će biti 14. predstavnik lige

 

Nakon što su Zagreb, Kumanovo i Šibenik odustali od kvalifikacija za turnir regionalne ABA lige, još su u igri ostali Sutjeska (Crna Gora) i doprvak Bosne i Hercegovine Široki.

Oba kluba do 1. rujna moraju uplatiti po 150.000 eura. Poraženom će sredstva biti vraćena. Uprava HKK Široki na svojoj službenoj stranici je potvrdila kako će se klub boriti za nastup u ABA ligi.

Uz to, istaknuto je kako su se neki bivši igrači ponudili kako bi pomogli klubu izboriti mjesto u regionalnoj ABA ligi u kojoj su igrali dvanaest sezona. Konačnu potvrdu o igranju klub će službeno objaviti do kraja tjedna.

Iz Košarkaškog kluba Sutjeska iz Nikšića također su potvrdili da će se boriti za nastup u regionalnoj ABA ligi, a što očito govori kako će sraz Sutjeske i Širokog na neutralnom terenu odlučiti o četrnaestom sudioniku regionalne košarkaške ABA lige.

Inače, nekadašnji kapetan košarkaša Širokog Josip Naletilić nalazi se na pripremama s košarkašima Cedevite.

Pouzdani branič poziv trenera Veljka Mršića nije mogao odbiti. Hoće li Naletilić i ostati u Cedeviti još se ne zna, ali je sasvim izgledno da će nakon odrađenih priprema s najboljom hrvatskom momčadi biti u prigodi osigurati bolji inozemni angažman.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije