pecara

Široki Brijeg bez imperativa, ali pobjeda se podrazumijeva

05.04.2017.
u 09:00

Kao i protiv Olimpica, Široki će i protiv Mladosti igrati u noćnom terminu (19). Protiv Olimpica je momčad igrala brzo, lijepo i lepršavo, lako stvarala prigode i zabijala pogotke, “nabravši ih pet (5:1), što joj rijetko uspijeva u službenim nastupima. Zadnja “petica” završila je u mreži Radnika lani 14. svibnja (5:0), a u kupu protiv Čapljine 22. rujna (5:0)...Teško je i ovaj put očekivati “golijadu”. Mladost nema potrebu ići previše napadački, kao što je morao Olimpic. Musemićeva momčad pokušat će do povoljnog rezultata doći opreznije, nema razloga za srljanje:

- Moramo i protiv Mladosti igrati što kvalitetnije, najavio je već nakon susreta protiv Olimpica trener Goran Sablić.

Damir Zlomislić je zabio pogodak za pamćenje Radniku, onda to ponovio i “golčinom” Olimpicu. Na toj je utakmici imao i dvije asistencije, pa smo njega i strijelca tri pogotka Luku Menala uvrstili u momčad kola:

- Kad već dajem golove, hoću da budu “pamtljivi”, našalio se Zlomislić, koji je za medije izjavio “da je Mladost uz Široki vjerojatno najkvalitetnija momčad u Ligi za ostanak”:

- Neće biti lako, ali želimo pobijediti u svim utakmicama do kraja, pa i Mladost. Bit će dobra utakmica, jer i mi i Mladost smo bez nekoga velikog imperativa, nadigravat ćemo se...

Sablić je protiv Mladosti izveo iznenađujući sastav, pa bi i večeras moglo biti slično. Očito, trener Širokoga traži najbolji sastav za susret protiv Željezničara u kupu sljedeće srijede. Protiv Olimpica ušli su (još) juniori Miličević i Marić, protiv Mladosti bi jedan od braniča mogao biti Toni Nikić. Uostalom, zbog tri žuta kartona ne može igrati Slavko Bralić: Možda istrči ovih 11: Bilobrk – Ćorluka, Nikić, Pandža, Marković – Čabraja, Zlomislić, Lončar – Menalo, Wagner, Miličević.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije