LEWIS HAMILTON

Sedmerostruki svjetski prvak poslao poruku za promišljanje

Instagram
01.04.2022.
u 08:57

- Moramo živjeti u zahvalnosti za to što smo dobili još jedan dan da se uzdignemo. Šaljem vam ljubav

Lewis Hamilton (Mercedes) je kvalifikacije za Veliku nagradu Saudijske Arabije završio već u prvom krugu i u nedjeljnu utrku će krenuti tek iz osmog startnog reda, sa 16. pozicije, a kvalifikacije su privremeno prekinute kad se pred kraj drugog od tri ciklusa Mick Schumacher (Haas) pri velikoj brzini zabio u zaštitnu ogradu. U Bahreinu je  Hamilton završio na trećem mjestu, a u Saudijskoj Arabiji na 16. mjestu u kvalifikacijama te 10. mjestu na kraju utrke. Sada je priznao da to nije jedino što ga muči.

- Već se duže vrijeme mučim psihički i emocionalno, konstantno treba ići dalje, ali moramo se boriti. Mnogo je toga pred nama za napraviti i ostvariti. Pišem vam da kažem kako je OK osjećati se kako se osjećate, samo morate znati da niste sami kad prolazite kroz te stvari. Prijatelj me podsjetio koliko smo moćni i koliko možemo učiniti ako nešto stvarno želim. Možemo napraviti sve što zamislimo - objasnio je Britanac pa zaključio: 

- Moramo živjeti u zahvalnosti za to što smo dobili još jedan dan da se uzdignemo. Šaljem vam ljubav.

Aktualni svjetski prvak u formuli 1, Nizozemac Max Verstappen (Red Bull) pobjednik je utrke za Veliku nagradu Saudijske Arabije, druge utrke ovogodišnjeg SP. Verstappen je četiri kruga prije kraja utrke pretekao do tada vodećeg Monežanina Charlesa Lecrerca (Ferrari), koji je na kraju zauzeo drugo mjesto sa pola sekunde zaostatka, dok je treći ciljem prošao Španjolac Carlos Sainz mlađi (Ferrari). U ukupnom redoslijedu i dalje je vodeći Leclerc sa 45 bodova, drugi je Sainz sa 33,a Verstappen je treći sa 25. Sljedeća utrka za VN Australije vozit će se 10. travnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?