VRATIO OPTIMIZAM

Schumacherov prijatelj otkrio veliku vijest, a obitelj o tome šuti

Gtres/PIXSELL
09.08.2019.
u 12:00

Fanovi Michaela Schumachera žele čuti bilo kakvu informaciju o svom idolu i s velikim nestrpljenjem čekaju film o njemačkoj automobilističkoj legendi čija bi premijera trebala biti u prosincu

Prošlo je više od pet i pol godine od nesreće Michaela Schumachera u kojoj je sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1 teško ozlijedio glavu. Jedva je preživio pad na skijanju u francuskom Meribelu, a nakon operacija neko je vrijeme bio u induciranoj komi. 

Schumi se liječio u Grenobleu, a potom je u lipnju 2014. prebačen u Sveučilišni bolnički centar Vaud u Lausannei. Tamo je proveo nekoliko mjeseci, a onda je 9. rujna 2014., 254 dana od nesreće, pušten na kućnu njegu na svoje imanje u blizini ženevskog jezera. 

U ovih pet i pol godine Schumijevo zdravstveno stanje obavijeno je velom  tajne, a informacije u javnost cure na kapaljku.  Obitelj i supruga Corinne tražili su potpunu diskreciju i to se do danas poštuje. Samo rijetki mogu doći u Michaelov dom, a jedan od njih je Jean Todt.

  - Pet i pol godine nakon nesreće u kojoj je teško ozlijedio glavu zdravstveno stanje Michaela Schumachera 'napreduje' - rekao je bivši Ferrarijev šef u razgovoru za Radio Monte Carlo.

Jean Todt je iznio rijetke informacije o Michaelovom zdravstvenom stanju, koje se čuvaju godinama i tvrdi kako iz dana u dan napreduje. Izjavio je kako su zajedno na televiziji gledali utrku formule 1.

- Uvijek sam oprezan s izjavama kada se govori o njegovom zdravstvenom stanju, ali to je istina. Zajedno smo, Michael Schumacher i ja, gledali utrku formule 1 u njegovom domu u Švicarskoj - rekao je Jean Todta, a njegovu izjavu prenosi britanski Telegraph.

Michaelova supruga Corinna dopušta posjetu samo nekolicini najvećih prijatelja, a među njima je i Jean Todt.

Fanovi Michaela Schumachera žele čuti bilo kakvu informaciju o svom idolu i s velikim nestrpljenjem čekaju film o njemačkoj automobilističkoj legendi čija bi premijera trebala biti u prosincu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije