NA INSTAGRAMU

Sandra Perković oduševila novom fotografijom! Evo gdje je sada otputovala

13.11.2021.
u 17:19

„Lijepa“ i „Izgledaš predivno“ samo su neki od komplimenata koje joj pratitelji ostavljaju ispod fotografija.

Proslavljena hrvatska atletičarka Sandra Perković (31) otkrila je svoju novu lokaciju. Sandra je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira u bijeloj suknji te crnom džemperu, jakni i čizmama. Svoj izgled je upotpunila pletenicama kakve je proslavila Kim Kardashian te Louis Vuitton torbicom. Bacačica diska otkrila je svojim pratiteljima da se nalazi u Sarajevu, a prema fotografiji se vidi da uživa u suncu.  „Sarajevo, tko te ne bi volio“, napisala je u opisu te dodala zeleno srce i hasthagove  'zauvijek mlad', 'život turista', 'subota' i druge. 
U komentarima su joj pratitelji uputili komplimente. „ Lijepa“ i „Izgledaš predivno“ samo su neki od njih, a ostavili su joj i emotikone srca. Podsjetimo, Perković u posljednje vrijeme objavljuje fotografije s odmora. Prvo je svojim pratiteljima pokazala da s dečkom  i trenerom Edisom Elkasevićem odmara u Dubrovniku, a zatim je dijela svoje fotografije s nepoznate lokacije. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije