Neuništivi stroj

"Ronaldo će se vratiti europskom nogometu"

Cristiano Ronaldo
AL-NASSR FC/REUTERS
30.01.2023.
u 13:27

Ronaldo nije zabio pogodak od dolaska u Al Nassr. U prve dvije utakmice za novi klub razočarao je navijače koji su očekivali da će u ligi poput saudijske nizati hat-trickove, međutim na terenu ga čuvaju gotovo svi. No tihi početak arapske avanture ne znači da je Portugalac gotov s ozbiljnim nogometom, smatra trener Al Nassra Rudi Garcia.

"Ronaldo je pozitivan dodatak momčadi jer pomaže u odvlačenju obrambenih igrača. On je jedan od najboljih nogometaša na svijetu. Neće završiti karijeru u Al Nassru, vratit će se u Europu", prognozirao je francuski stručnjak, ali nije naglasio misli li da će se to dogoditi tek nakon isteka ugovora za dvije i pol godine ili ranije.

Ronaldo je s Al Nassrom potpisao ugovor vrijedan 500 milijuna eura do ljeta 2025., kada će mu biti 40 godina. Tvrdi da je prije odlaska u Saudijsku Arabiju odbio neke ponude iz Europe, iako niti jedan klub nije istupio i javno objavio interes, osim američkog Sporting Kansas Cityja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije