Mirza Teletović

"Riješio" pobjednika sa zvukom sirene

Dec 1, 2015; Brooklyn, NY, USA;  Brooklyn Nets center Brook Lopez (11) moves up between Phoenix Suns forward Mirza Teletovic (35) and forward Jon Leuer (30) during the fourth quarter at Barclays Center. Brooklyn Nets won 94-91. Mandatory Credit: Anthony G
09.12.2015.
u 07:00

Akcija Sunsa je gotovo propala, ali je Teletović uspio zabiti iz nezgodne pozicije Bh. košarkaš je na utakmici protiv Chicaga pokazao jako dobru izvedbu. Zabio je Teletović ukupno 20 poena, od čega tri trice

Mirza Teletović je novi junak Phoenix Sunsa, nakon što je svojim poenima Sunsima donio pobjedu u utakmici sa Chichagom (konačni rezultat je bio 103:101).

Bh. košarkaš je odličnim skokom u napadu uhvatio ključnu loptu, a onda u padu izveo šut iz nezgodne pozicije, lopta je "šetala" po obruču, a onda ušla kroz mrežicu za veliku pobjedu Sunsa, u utakmici koja je bila neizvjesna do samog kraja.

Dobar učinak

Imao je Mirza i prije toga sjajnu šutersku večer, s obzirom na to kako je ubacio 20 poena, od čega četiri trojke, a jednom od njih je i počeo preokret Phoenixa u posljednjoj četvrtini.

Naime, neizvjesno je bilo do poluvremena (51:51), nakon čega Bullsi agresivnom igrom u obrani odlaze na dvoznamenkastu prednost i s plus 16 poena ulaze u posljednjih 12 minuta ove utakmice - 77:61.

Tricom Mirze Teletovića započeo je veliki preokret Sunsa, koji minutu prije samog kraja susreta stižu do izjednačenja (101:101), a onda je uslijedio šok za domaće navijače.

Potez utakmice

Nakon serije promašaja obje momčadi, Phoenix je imao šut za pobjedu preko Jona Leuera, međutim, on ne uspijeva pogoditi tricu iz kuta, a Teletović maestralnim skokom u napadu dolazi do lopte i iz teške pozicije, u padu s loptom, pogađa pobjedničke poene. Komentatori utakmice Teletovićev skok u napadu nazvali su monstruoznim, a bh. košarkaš je odmah poslije utakmice na Twitteru objavio kako je sada M skraćenica za Monster (engl. čudovište), a ne za Mirzu, što je izazvalo veliku pozornost korisnika ove društvene mreže. Inače, upravo su na internetu Teletovićevu igru i pohvalili brojni njegovi fanovi iz BiH i SAD-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije