Arnold Peralta

Reprezentativca Hondurasa su ubili! Vlada je najavila istragu

Arnold Peralta
11.12.2015.
u 10:56

Arnold Peralta, nogometaš prvaka Hondurasa Olimpije, ubijen je na parkingu ispred jednog šoping-centra. Imao je samo 26 godina. Autor gnjusnog zločina nepoznat je

Velika tragedija dogodila se u Hondurasu. Arnold Peralta, član nogometne reprezentacije te zemlje, upucan je na parkingu ispred jednog šoping-centra. Mladom nogometašu (26) nije bilo pomoći, preminuo je od ozljeda na licu mjesta.

Ubojica je navodno dolazio na motoru, ispalio nekoliko hitaca i pobjegao u nepoznatom smjeru. Vlasti još uvijek ne znaju o kome se radi, no motiv zasigurno nije bio pljačka jer je sva imovina ostala kod nesretnog nogometaša.

- Više detalja o zločinu nemamo, blokirali smo ulaze i izlaze iz grada i nastavljamo istragu. Nećemo stati dok se odgovorni ne identificiraju i pritvore kako bi se suočili s pravdom - rekao je neimenovani izbor vlade Hondurasa.

Peralta je veznjak koji je nastupao za tamošnjeg prvaka Olimpiju, a prije toga dvije je godine bio u škotskim Rangersima. Za reprezentaciju je nastupao od 2011., trebao je zaigrati i na prošlogodišnjem SP-u, ali se neposredno prije ozlijedio.

Honduras je, inače, država s najvećom stopom ubojstava na svijetu posljednjih godina, prema podacima američkog Ureda za drogu i kriminal. Na 100.000 ljudi ubijeno ih je 90, što je 90 puta više nego u zapadnoeuropskim državama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije