Perez:

Real neće nikoga kupovati bez obzira na kaznu Fife

Real Madrid
26.01.2016.
u 16:17

Klub podržava Benzemu, Ronaldo ne ide nikamo, a Varane je naš budući kapetan

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez u velikom je intervjuu za France Football govorio o budućnosti Reala, kazni Fife, Zidaneu...

"Fifina kazna je bolna. To je jako ozbiljna stvar koja je nanijela mrlju Real Madridu. Uvjereni smo da je sve skupa jedna velika pogreška. Apsurdno je kažnjavati Real Madrid kada je u pitanju briga o mladim igračima jer su nama mladi igrači izrazito važni", rekao je Perez pa dodao kako Real neće dovoditi igrače unatoč tome što u sljedeća dva prijelazna roka neće niti smjeti:

"Nećemo kupovati nikoga u ovom prijelaznom roku. Nema to nikakve veze s kaznom već smo uvjereni kako imamo najbolje igrače i najboljeg trenera na svijetu". 

"Zinedine Zidane je na naš poziv da preuzme momčad pristao istog trenutka. Bez ikakvog oklijevanja. Ovdje svi obožavamo Zidanea. Mnogi ga ovdje po važnosti uspoređuju s Di Stefanom", rekao je predsjednik Reala i dotaknuo se afere Benzeme s ucjenom Valbuene:

"Mi smo stali uz njega od početka. Razgovarao sam s njim i siguran sam da nije napravio ništa loše. On je odličan momak i apsolutno sam uvjeren da je njegova namjera zaporavo bila pomoći Valbueni", pojasnio je Perez pa rekao par riječi i o interesu PSG-a za Cristiana Ronalda:

"Nisam iznenađen. Cristiano Ronaldo je najbolji igrač na svijetu i vođa Real Madrida. Normalno je da drugi klubovi sanjaju o tome da ga imaju u svojim redovima. On je nasljednik Di Stefana i jako je sretan ovdje. Neće napustiti Real Madrid. On je najbolji igrač na svijetu i mora igrati za najbolji klub na svijetu". 

Osvrnuo se Perez i na stopera Varanea. 

"Uvjeren sam da će Varane jednog dana biti kapetan Real Madrida. Navijači ga obožavaju. On nije samo odličan igrač već i odlična osoba", poručio je Perez. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije