TEŠKI TRENUCI

Rakitića pogodio odlazak: Nema riječi kojima bih opisao kako se osjećam

21.05.2018.
u 08:43

- Vijest o odlasku Inieste dosta je utjecala na sve nas. Nemam riječi kojima bih opisao kako se sada osjećam - rekao je Rakitić

Legenda Barcelone Andres Iniesta odigrao je jučer posljednju utakmicu za klub. Katalonci su na Camp Nou svladali Real Sociedad s 1:0, a Iniesta je dobio ovacije publike. Njegov odlazak prokomentirao je Ivan Rakitić. 

- Vijest o odlasku Inieste dosta je utjecala na sve nas. Nemam riječi kojima bih opisao kako se sada osjećam - rekao je Rakitić i dodao:

- Za mene je istinsko zadovoljstvo igrati s njim. Povezali smo se na terenu i izvan njega. Zbližio sam se s njim i s njegovom suprugom i djecom.

Rakitić je na Twitteru objavio i prigodnu fotografiju s Iniestom uz poruku:

"Hvala, brate. Nedostajat ćeš mi."

Iniesta je najtrofejniji španjolski nogometaš u povijesti, osvojio je 35 trofeja u seniorskoj karijeri (32 s Barcelonom i 3 sa Španjolskom). 

- Odlazim u interesu kluba, jer sam svjestan da više ne mogu igrati na staroj razini, a Barcelona je klub koji treba nogometaše u najboljem izdanju - rekao je Iniesta koji je ukupno odigrao 673 utakmice za Barcelonu. Pretpostavlja se da će karijeru nastaviti u Kini.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije