MAGIJA

Rakitić u čudu: Pogledajte zašto navijači nisu prepoznali zvijezde Barce

10.04.2018.
u 17:40

Poznati francuski hipnotizer uspavao je troje navijača Barcelone kojima je obećano da će upoznati zvijezde katalonskog kluba – Ivana Rakitića, Andresa Iniestu, Phillipea Coutinha, Paulinha i Marca Andre ter Stegena.

Lionela Messija obično u svlačionici Barcelone zovu mađioničarom, ali ovaj put je u glavnoj ulozi bio Jeff Toussaint koji je izveo sjajan trik. 

Poznati francuski hipnotizer i mađioničar uspavao je troje navijača Barcelone kojima je obećano da će upoznati zvijezde katalonskog kluba – Ivana Rakitića, Andresa Iniestu, Phillipea Coutinha, Paulinha i Marca Andre ter Stegena. 

 

 

A kad su se probudili, zbog magije Toussainta, Rakitića i ostale zamijenili su za izvjesnog Ignacija koji je s njima stajao u svlačionici.

Paulinho i Coutinho u čudu su gledali kako ih navijači ignoriraju dok se fotografiraju s Ignacijom.

– Ja sam njegov prijatelj – dodao je Iniesta pokazujući na Ignacija.

Navijači su na kraju dobili ulaznice za El Clasico, a video je snimljen kako bi se promovirao natječaj u kojem fanovi mogu dobiti karte za veliki derbi s Real Madridom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije