pomutnja

Rakitić nakon utakmice ostao zarobljen! Evo što se dogodilo

Luka Stanzl/Pixsell
10.11.2017.
u 16:37

Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak izvijestio je da je Ivan morao na dopinšku kontrolu, ali se nije uspio pomokriti.

Ivan Rakitić sinoć je odigrao sjajnu utakmicu u pobjedi Hrvatske nad Grčkoj (4:1), ali je na Maksimiru ostao do dva ujutro. 

Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak izvijestio je da je Ivan morao na dopinšku kontrolu, ali se nije uspio pomokriti. Morao je piti puno vode i na kraju uspio dati uzorak tek oko dva sata. Reprezentacija je oko ponoći napustila stadion i otišla bez veznjaka Barcelone.

Za izbornik Zlatko Dalić dobio je pohvale zbog dobre pripreme utakmice.

- Ja tako radim stalno, ne bih postigao sve svoje rezultate da sam radio drugačije. Normalno je da igrači znaju gdje stati, gdje doći, koga pokriti. Meni to djeluje jednostavno, a imamo vrhunske igrače koji znaju svoj posao. Iako zajedno provodimo malo vremena, dobro ga koristimo kroz analize i razgovore. Zasad to izgleda super i uistinu sam sretan zbog svih. I zbog igrača i zbog hrvatskog naroda, i što je moj rad prepoznat, idealno je za mene što se poklopio i rezultat - rekao je Dalić.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije