Motivirani Arežina

"Puno toga želim dokazati u Zrinjskom"

Filip Arezina
22.12.2015.
u 07:34

Nakon uspješne polusezone u Rudaru iz Prijedora Arežina se vraća u Zrinjski gdje se od njega očekuje da bude fantazist plemića

U Zrinjskom traje prvenstvena stanka, ali već su u prvu momčad plemića došla dva nogometaša, Matija Katanec te Filip Arežina, obojica povratnici u prvu momčad plemića. Mnogi se slažu kako je momčadi plemića nedostajao najviše jedan kreativni veznjak, a Filip Arežina bi po svojim karakateristikama upravo to mogao i biti.

Veliki motiv

- Nadam se kako mogu biti taj nogometaš koji je prema medijskim pisanjima nedostajao momčadi Zrinjskog. Puno toga želim dokazati s povratkom u Zrinjski, kako navijačima i članovima uprave, tako i samom sebi, počeo je razgovor Filip Arežina.

Arežina je iz Zrinjskog ranije otišao nakon sukoba sa strukom. Nakon toga je lutao po raznim klubovima da bi u prethodnoj polusezoni pokazao puno zrelije izdanje u dresu prijedorskog Rudara. Nakon nekolikog sezona taj mladić je zreliji nogometaš i u Zrinjskom su mu ponovno odlučili pružiti prigodu.

- Uistinu sam jako sretan što se vraćam u Mostar. Nadam se kako ću ukazano povjerenje opravdati. Imam puno motiva za dokazivanje i cilj mi je pomoći Zrinjskom u ostvarenju njegovih ambicija. Kao nogometaš sam zreliji i iskusniji nego prije. Znam u kakvu momčad dolazim, poznate su mi kvalitete sadašnjeg igračkog kadra. Uostalom, pozicija na ljestvici kao i rezultati govore sami za sebe - dodao je Arežina.

Sustav

Zrinjski ove sezone njeguje čvrstu obranu, brzu tranziciju lopte u napadu, uopće igru u kojoj je naglašen fizički element.

- Smatram kako se mogu uklopiti u takvu igru. Već radim postupno na sebi kako bi u dobrom stanju došao na pripreme za novu sezonu te se kroz treninge i utakmice izborio za svoju poziciju u momčadi - zaključio je Arežina. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije